ГоловнаСвіт

Королева Єлизавета II зробила перший пост в Інстаграмі

Її Величність власноруч запостила фото з лондонського Музею науки.

Королева Великобританії Єлизавета II вперше власноруч зробила пост в інстаграмі. Про це повідомляє офіційний блог британського королівського дому.

Голова британської монархії доторкнулася до екрана спеціально підготовленого для цього iPad під час свого візиту в лондонський Музей науки.

Першим постом Її Величності став архівний документ 1843 року - це лист англійського математика і винахідника першої аналітичної обчислювальної машини Чарльза Беббіджа, адресований принцові Альберту - чоловікові королеви Вікторії.

"Сьогодні під час мого візиту в Музей науки я з цікавістю виявила лист з королівських архівів, написаний моєму прапрапрадіду принцу Альберту", - йдеться в публікації. "Мені здалося доречним опублікувати цей пост у музеї, який є провідником технологій і інновацій і надихає нове покоління винахідників", - заявила Єлизавета, підписавши свій пост "Єлизавета Р".

Нагадаємо, в січні цього року стало відомо, що засновник Facebook Марк Цукерберг планує об'єднати свої сервіси для обміну повідомленнями в Instagram, WhatsApp і Facebook Messenger.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram