ГоловнаСвіт

У РФ легенду "Що? Де? Коли?" звинуватили в підкупі на грі "Хто хоче стати мільйонером?"

У підсумку Олександр Друзь дійшов до останнього питання, але не відповів на нього.

У РФ легенду "Що? Де? Коли?" звинуватили в підкупі на грі "Хто хоче стати мільйонером?"
Александр Друзь
Фото: 24СМИ

Головний редактор розважального російського телешоу "Хто хоче стати мільйонером?" Ілля Бер звинуватив відомого "знавця", ветерана гри "Що? Де? Коли?" Олександра Друзя в спробі підкупу.

Про це повідомляє "Интерфакс" з посиланням на прес-службу російського "Первого канала".

"Маємо купу питань до цієї історії, про яку ми сьогодні дізналися з преси. Ми повинні перевірити і достовірність записів телефонних розмов і з'ясувати, чи дійсно співрозмовником Бера був Друзь, і поставити низку питань самому Беру", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі також запитують: чому, якщо така ситуація дійсно сталася, Бер оприлюднив ці факти лише щойно, хоча програму знімали в листопаді 2018 року.

"Отримавши відповіді на всі ці питання, ми разом з виробниками програм "Хто хоче стати мільйонером?" і "Що? Де? Коли?" приймемо рішення і повідомимо про них", - розповіли в прес-службі.

Зазначимо, що Друзь і його колега-"знавець" Віктор Сідньов дійшли до останнього, 15-го питання, але не змогли на нього відповісти. У підсумку вони завершили гру зі "згорілою" сумою 200 тис. рублів.

Бер написав про спробу підкупу з боку Друзя у своєму "Живом журнале". Він повідомив, що напередодні зйомок програми в листопаді 2018 року Друзь запропонував "поділитися з ним головним призом" в обмін на відповіді до запитань. За словами Бера, він записав телефонну розмову з друзями, під час якої "здав питання гравцеві, і він на них зіграв". Бер заявив, що вважає поведінку знавця неетичною, і вимагає дискваліфікувати його.

Нагадаємо, відповідно до соцопитувань, росіяни вважають перегляд телевізора найприємнішим заняттям.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram