ГоловнаСвіт

У Росії на дебатах на головного редактора "Эха Москвы" вилили три пляшки віскі

Інцидент стався на малій сцені Александрінського театру під час дебатів з письменником Прохановим.

У Росії на дебатах на головного редактора "Эха Москвы" вилили три пляшки віскі
Фото: Скриншот видео

У російському Санкт-Петербурзі під час дебатів троє активістів проекту "Другая Россия" вилили на головного редактора радіостанції "Эхо Москвы" Олексія Венедиктова три пляшки віскі.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Свою акцію активісти назвали "Вєнік у віскарі". Інцидент стався на малій сцені Александрінського театру, де проходили дебати Венедиктова і письменника Олександра Проханова. Троє людей вискочили на сцену і облили Венедиктова віскі. Так вони нагадали про його роль у виведенні протестувальників проти фальсифікації думських виборів у 2011 році з площі Революції на безпечну для влади Болотну.

На їхню думку, Венедиктов зіграв вирішальну роль у зміні майданчика протесту, активісти також звинуватили його в ув'язненні представника "Другой России" Олега Миронова, який розпорошив газовий балончик на концерті Андрія Макаревича.

"Другоросси" заявляють, що вони не задоволені політикою радіостанції "Эхо Москвы". На їхню думку, позиція радіостанції щодо Криму і Донбасу є "націонал-зрадницькою і неприпустимою на радіостанції, що належить такій великій корпорації, як "Газпром".

"Другая Россия" - незареєстрована російська націоналістична політична партія, в березні 2016-го її очолив письменник і політик Едуард Лімонов.

Нагадаємо, у 2015 році засновник "Эха Москвы" Сергій Корзун звільнився через образи на адресу опозиції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram