ГоловнаСвіт

У Росії звільнили всіх співробітників інтернет-редакції радіо "Свобода"

Редактор сайту звинувачує у звільненні колишнього головреда "Навколо світу".

У Росії звільнили всіх співробітників інтернет-редакції радіо "Свобода"
Маша Гессен
Фото: ridus.ru

Сьогодні в Росії звільнили всіх співробітників інтернет-редакції служби радіостанції "Свобода".

Про це на своїй сторінці в Facebook написала редактор "Свободи" Людмила Телень.

"

Сьогодні о 10-й ранку без оголошення війни у повному складі звільнено інтернет-редакцію "Свободи". Люди, які за три роки роботи майже в 10 разів збільшили відвідуваність сайту, підняли індекс цитованості "Свободи" на друге після "Ехо" місце (з 4-5), за півроку привели 17 тисяч людей в акаунт "Свободи" в ФБ і понад 21 тисячу в свободівський Твіттер. Без копійки додаткових вкладень. Ці люди придумали і вивели в прямий ефір Ходорковського з його останнім словом, провели пряму відеотрансляцію з суду в Вельську, де розглядали УДЗ Платона Лебедєва і багато чого ще накрутили", - зазначила редактор. "Можу привітати Машу Гессен із відмінним початком кар'єри. Гарний старт", - додала Телень.

Російські ЗМІ передрукували її повідомлення, наголосивши, що рішення про масове звільнення прийняла колишня головред журналу "Навколо світу" Маша Гессен, яку минулого тижня призначили директором російської служби радіо "Свобода", пише Newsru.co.il.

Однак сама Гессен в інтерв'ю радіостанції "Ехо Москви" заявила, що до обов'язків директора російської служби "Свободи" вона приступить лише 1 жовтня, тому не має стосунку до якихось звільнень.

Нагадаємо, раніше повідомляли про те, що головний редактор журналу "Навколо світу" Маша Гессен залишає свою посаду після відмови висвітлювати поїздку Володимира Путіна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram