ГоловнаТехнології

Microsoft, Vodafone, Hewlett-Packard — AI Conference Kyiv збере топових експертів AI-індустрії Анонс

4 червня компанія Smile-Expo проведе в столиці України щорічну AI Conference Kyiv. Цього року фокус конференції спрямований на автоматизацію бізнесу завдяки штучному інтелекту. Серед спікерів — провідні експерти галузі з Microsoft, Vodafone, Hewlett Packard Enterprise, METRO Cash & Carry та інших відомих компаній.

Ключові спікери AI Conference Kyiv

Головне завдання конференції — показати на конкретних прикладах, як можна збільшити прибуток, використовуючи АІ, чат-ботів і IoT-технології. Що для цього потрібно зробити і з чого почати — розкажуть спікери.

Володимир Сав’як — менеджер з АІ і високопродуктивних обчислень у країнах Східної Європи в Hewlett Packard Enterprise. Він розповість про перспективи АІ і представить кейси його застосування в корпоративному й державному секторах.

Юлія Чала — Solution Sales Professional (Data and AI) в Microsoft Ukraine. Юлія представить кейс Microsoft на АІ-платформі Azure для компанії Rolls Royce. Вона покаже, як працює предиктивна аналітика, як скоротити застої техніки й навіщо на виробництві потрібен чат-бот.

Микола Тракнов і Сергій Бориславський — голова відділу цифрових рішень і продуктів, а також голова напряму Big Data в компанії Vodafone Ukraine. У спільному виступі вони пояснять, як АІ впливає на світову економіку і як можна вигідно використовувати технології IoT і Big Data в бізнесі.

Марина Волошина — керівник відділу CRM в METRO Cash & Carry Ukraine. Разом з іншими експертами індустрії вона відповість на найгостріші питання, що хвилюють аудиторію конференції: про застосування AI-технологій у бізнесі.

Сергій Караулов — керівник управління CRM і клієнтської аналітики в банку «ПУМБ». Його доповідь буде присвячена поєднанню AI і CRM: як керувати клієнтською базою операцій завдяки АІ й чому для бізнесу важливо використовувати дані.

Євген Тромбола — директор департаменту продуктів компанії EDIN. Спікер розповість, як автоматизувати документообіг завдяки машинному навчанню: які завдання виконують такі рішення, у чому їхні плюси і які перспективи.

Олександр Краковецький — голова компанії-розробника ПЗ DevRain. Спікер пояснить, як зрозуміти, що вашій компанії потрібно впроваджувати АІ-рішення. А після цього розповість, з чого почати пошуки партнера і як підготувати свій бізнес.

Організатор і нетворкінг

На AI Conference Kyiv буде відведено спеціальне місце для нетворкінгу. Тут представники бізнес-спільноти зможуть поспілкуватися, налагодити ділові контакти та знайти потенційних клієнтів.

Конференцію проведе компанія Smile-Expo, яка ось уже 13 років спеціалізується на заходах, які об’єднують бізнес і високі технології. Досвід Smile-Expo — це 28 країн, 260 галузевих івентів і сотні тисяч відвідувачів.

Подробиці про захід та реєстрація на сайті >>> aiconference.com.ua .

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram