>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Чемпіонський бій для Зінченка. Сьогодні відбудеться матч АПЛ "Манчестер Сіті" - "Арсенал"

Обидві команди посіли перші два місця минулого сезону і знову претендують на трофей.

Чемпіонський бій для Зінченка. Сьогодні відбудеться матч АПЛ "Манчестер Сіті" - "Арсенал"
Олександр Зінченко
Фото: EPA/UPG

Сьогодні на стадіоні "Етіхад" відбудеться матч Англійської прем'єр-ліги між "Манчестер Сіті" та "Арсеналом." Початок гри – о 18:30 за київським часом.

Як пише "24 канал", обидві команди посіли перші два місця минулого сезону і знову претендують на трофей. Щоправда, їх компанії вирішив нав'язати конкуренцію ще і "Ліверпуль", що робить чемпіонську гонку однією з найгарячіших в історії АПЛ.

За 10 турів до завершення сезону "Арсенал" лідирує в турнірній таблиці, але випереджає "Ліверпуль" лише за різницею м'ячів. У свою чергу "Манчестер Сіті" розташувався всього в одному балі позаду конкурентів.

Це буде остання очна дуель претендентів на титул цього сезону. Нічия теоретично зіграє на користь команди Юргена Клоппа, тоді як перемога будь-якої з команд зробить саме її головним кандидатом.

Суперники підходять до битви із деякими кадровими проблемами. Так, "Манчестер Сіті" не зможе розраховувати на основних захисників Вокера та Стоунза, також під питанням і участь Де Брюйне. "Арсенал" же втратив центрбека Магальяеса, серед можливих втрат також Мартінеллі та Сака. З іншого боку відновився від травми Олександр Зінченко.

Зазначимо, що "Арсенал" та "Манчестер Сіті" награли аж 213 очних зустрічей і трохи менше половини з них виграли лондонці – 101. Ще 46 ігор завершились внічию, а у 66-ти тріумфували манкуніанці.

Що ж до прогнозів, то експерти Favbet бачать фаворитом "Манчестер Сіті". На перемогу господарів можна поставити за 2,14, тоді як гостей – за 3,75. Нічия ж оцінюється у 3,70.

При цьому експерти вірять у велику кількість голів. Головними претендентами на забитий гол є: Ерлінг Голанд (Манчестер Сіті), Філ Фоден (Манчестер Сіті), Хуліан Альварес (Манчестер Сіті), Букайо Сака (Арсенал), Габріель Жезус (Арсенал), Кай Гаверц (Арсенал), Джек Гріліш (Манчестер Сіті), Леандро Троссар (Арсенал).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram