>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Уперше в історії US Open може пройти при порожніх трибунах

З'явилася інформація про можливі зміни в проведенні турніру.

Уперше в історії US Open може пройти при порожніх трибунах
US Open
Фото: IBM

Голова АТР Андреа Гауденці в інтерв'ю італійським ЗМІ дав зрозуміти, що розклад тенісного календаря і подальша його доля (за умови, що турніри все-таки можна буде відновити влітку) залежить від проведення Відкритого чемпіонату США.

За інсайдерською інформацією The Telegraph, в Асоціації тенісу Сполучених Штатів (USTA) "відчайдушно прагнуть провести турнір", у тому числі й без глядачів.

Відзначимо, спочатку турнір було заплановано на 24 серпня - 13 вересня.

При цьому видання вказує на можливе скорочення штату USTA на більш ніж 50%, якщо US Open не відбудеться, адже в американського Мейджора немає страховки на випадок "інфекційних захворювань", як, наприклад, у Вімблдону.

Раніше з'явилася інформація, що нібито в США розглядають можливість перенести US Open на грудень на корти Індіан-Уеллса.

Однак ця ідея навряд чи зацікавить головного спонсора турніру - JP Morgan (банк Нью-Йорка), який хоче, щоб турнір проходив у безпосередній близькості від офісів компанії.

Водночас телеканал ESPN втратить більшу частину телеаудиторії, якщо US Open буде перетинатися в датах з більш великими змаганнями, наприклад, з NFL.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram