>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Влада США заборонила проведення турніру зі змішаних єдиноборств UFC 249

Подія мала відбутися в Каліфорнії 18 квітня.

Тоні Фергюсон (зліва) і Джастін Гетьє
Фото: UFC
Тоні Фергюсон (зліва) і Джастін Гетьє

Перша спортивна подія топрівня за час пандемії коронавірусу – бій між американцями Тоні Фергюсоном (28 боїв, 25 перемог і 3 поразки) і Джастіном Гетьє (23 бої, 21 перемога і 2 поразки) у рамках головної події UFC 249 скасований через COVID -19. Про це повідомив президент промоушена Дейна Вайт.

Напередодні функціонер оголосив, що погодив місце проведення боїв – каліфорнійський Tachi Palace Casino Resort, що входить в індіанську громаду "Санта-Роза" та на який не поширюються деякі законодавчі акти штату.

Проте, під тиском влади Вайт змушений був скасувати турнір.

"Нам подзвонили зверху. Заявили, щоби я зупинився й не проводив турнір у наступну суботу. Це відноситься й до наступних турнірів", – цитує президента UFC ESPN, який є багаторічним ексклюзивним партнером турнірів, що проводяться під егідою UFC.

"Однак усе нормально, ми пройдемо це й повернемося за першої можливості. Пресинг на мене не впливає, мені плювати, що думає решта, я в цьому бізнесі вже 20 років. Але здоров'я й безпека – це те, що хвилює нас найперше. Ми повернемося дуже скоро", – заявив Вайт.

Зазначимо, що головним поєдинком івенту повинен був стати бій між Тоні Фергюсоном і чемпіоном у легкій вазі Хабібом Нурмагомедовим, однак росіянин не зміг узяти участь через закриття кордонів. Його замінив Гетьє.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram