>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Ігри нескорених" переносять на рік через коронавірус

Змагання можуть відбутися в травні або червні 2021 року.

"Ігри нескорених" переносять на рік через коронавірус
Фото: EPA/UPG

Організаційна рада "Ігор нескорених -2020", які повинні були пройти в Гаазі з 9 по 16 травня, повідомив про їх перенесення на наступний рік через пандемію COVID-19.

Про це 19 березня повідомляється на сайті Invictus Games Foundation.

"Усі учасники та організатори "Ігор нескорених-2020", включаючи родичів учасників, волонтерів, партнерів, спонсорів, що стикаються з пандемією, яку викликав коронавірус. В результаті цього організація "Ігор нескорених- 2020" в Гаазі стала неможливою", - йдеться в повідомленні.

Зараз організатори розглядають можливість перенести змагання на травень або червень 2021, "якщо це дозволить наявність ключових потужностей і ресурсів".

"Ігри нескорених" - міжнародні спортивні змагання в паралімпійському стилі, засновані принцом Уельським Гаррі в 2014 році. У змаганнях беруть участь військовослужбовці та ветерани з обмеженими фізичними можливостями, набутими під час виконання службових обов'язків.

У 2017 році Україна вперше отримала право взяти участь в "Іграх нескорених" як учасник багатьох військових навчань і миротворчих операцій під егідою ООН. У Торонто збірна України завоювала 14 медалей.

В 2018 році збірна України на "Іграх нескорених" в Сіднеї завоювала 20 медалей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram