>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гравець "Ювентуса" пожертвував 120 тис. євро лікарні Турина на боротьбу з коронавірусом

Леонардо Бонуччі допоміг клініці, в якій колись лікувався його син.

Гравці Серії А роблять пожертвування лікарням і збирають кошти, щоб допомогти Італії впоратися з пандемією коронавірусу.

Леонардо Бонуччі
Фото: EPA/UPG
Леонардо Бонуччі

Зокрема, захисник "Ювентуса" Леонардо Бонуччі пожертвував клініці Турина "Чітта-делла-Салюте" 120 тис. євро, повідомляє football-italia.net.

Саме в цій клініці кілька років футболіст лікував свого сина.

Водночас, капітан "Наполі" Лоренцо Інсіньє пожертвував 100 тис. євро місцевій лікарні "Котуньо" і закликав своїх прихильників в соціальних мережах зробити те ж саме.

Лоренцо Інсіньє
Фото: EPA/UPG
Лоренцо Інсіньє

Лідер бергамської "Аталанти" Йосип Ілічич, який відзначився покером в матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів проти "Валенсії" (4: 3), після матчу взяв собі м'яч після цієї історичної події.

Йосип Ілічич
Фото: EPA/UPG
Йосип Ілічич

Пізніше "Аталанта" оголосила, що словенець подарував цей м'яч лікарні імені "Папи Римського Джованні XXIII" в Бергамо "на знак подяки і прихильності лікарям, медсестрам і всім тим, хто бере участь в боротьбі з жахливим вірусом, який стрясає життя всіх людей".

Відзначимо, що станом на вечір неділі кількість інфікованих коронавірусом в Італії становила 24 747 осіб, а 1 809 осіб померли від наслідків інфекції - це другий показник в світі після Китаю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram