ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Дочка померлої від COVID-19 жінки працює в дитячому садку в Києві, її і ще двох співробітниць ізолювали

Одна зі співробітниць зробила експрес-тест на коронавірус, результат негативний.

Дочка померлої від COVID-19 жінки працює в дитячому садку в Києві, її і ще двох співробітниць ізолювали
Фото: valentinkstudio.com.ua

Трьох робітниць київського дитячого садка ізолювали як контактних осіб з коронавірусом. Про це стало відомо з офіційного листа, спрямованого Ірпінським міжрайонним відділом лабораторних досліджень в Ірпінський ГЦПМСП. Інформацію підтвердили LB.ua в епідвідділі Бородянки, куди також був відправлений документ.

Згідно з інформацією, мова йде про дитячий садок 601 Києва (Святошинський район). Дочка 71-жительки Радомишля, яка померла від коронавірусу, працює в цій установі завгоспом. Вона контактувала з хворою матір'ю з 8 до 11 березня. На роботі в дитячому садку вона контактувала з нянею і помічником вихователя, контакт був 11 березня. 12 березня мати завгоспа була госпіталізована в Радомишлі, а 13 березня померла.

Зараз всі три співробітниці дитсадка перебувають будинки на ізоляції. Про необхідність контролю стану їх здоров'я повідомлені місцеві служби.

"Няня і помічниця вихователя мали непрямі контакти, ризик їх інфікування є дуже малим. Одна з жінок вже зробила експрес-тест на коронавірус і він дав негативний результат", - розповіло джерело LB.ua. Обидві жінки живуть в Коцюбинському.

Нагадаємо, про карантин в дитячих навчальних та дошкільних закладах Києва стало відомо 11 березня, фактично він розпочався 12 березня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram