>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Захист "Манчестера Сіті" в суді CAS ґрунтуватиметься на досвіді ПСЖ і "Ювентуса", - ЗМІ

Чому одним можна, а іншим ні, запитують на "Етіхаді".

Захист "Манчестера Сіті" в суді CAS ґрунтуватиметься на досвіді ПСЖ і "Ювентуса", - ЗМІ
"Этихад"
Фото: EPA/UPG

"Манчестер Сіті" має намір подавати апеляцію на рішення УЄФА про дискваліфікацію клубу на два роки з єврокубків, а також оштрафувати на 30 млн євро, повідомляє The Athletic.

При цьому в стані "городян" упевнені, що їхня апеляція в Спортивному арбітражному суді (CAS) матиме позитивний для клубу ефект.

Лінія захисту в суді будуватиметься на досвіді двох інших суперклубів - "Парі Сен-Жермен" і "Ювентуса", уточнює видання.

Зокрема, боси клубу з "Етіхада" вельми незадоволені діяльністю влади Катару, які фактично є господарями ПСЖ. Керівництво англійського клубу впевнене, що власники парижан порушують правила фінансового фейр-плей, але до них у рамках аналогічного розслідування ставляться вельми лояльно, на відміну від МС.

"Манчестер Сіті" запитуватиме в CAS щодо спонсорських угод ПСЖ, включаючи трансферні операції стосовно Неймаруа і Кіліана Мбаппе, за що парижани не отримали ніяких покарань від УЄФА.

Крім того, "городяни" поцікавляться діяльністю і іншого топ клубу Європи - "Ювентуса".

Нагадаємо, генеральним спонсором туринців є Fiat - компанія президента клубу Андреа Аньєллі. Функціонер, до того ж, є членом виконавчого комітету УЄФА.

Колегою Аньєллі по виконавчому органу УЄФА став і президент ПСЖ Нассер Аль-Хелайфі, в чому МС бачить елементи корупції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram