>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Екскапітан "Манчестер Сіті" запросив на свій прощальний матч 10 колишніх гравців "Манчестер Юнайтед"

Венсан Компані відіграє свій останній матч за "городян" 11 вересня.

Венсан Компані
Фото: ФК "Манчестер Сіті"
Венсан Компані
Колишній капітан "Манчестер Сіті" Венсан Компані 11 вересня на "Етіхаді" проведе свій прощальний матч за "городян".

У поєдинку візьмуть участь "Легенди "МанСіті" під керівництвом Пепи Гвардіоли і команда "Зірки Англійської Прем'єр-ліги", яку очолить бельгійський менеджер Роберто Мартінес, повідомляє офіційний сайт чемпіонів Англії.

При цьому ексгравці "МанЮнайтед" - Едвін ван дер Сар, Гарі і Філ Невілл, Джон О'Ши, Уес Браун, Пол Скоулз, Нікі Батт, Майкл Каррік, Раян Гіггз та Робін ван Персі погодилися зіграти цього дня на "Етіхаді".

Сессак Фабрегас з "Монако" також братиме участь у матчі, приєднавшись до вже підтверджених Еміля Хескі і Рафаеля ван дер Ваарту.

За команду "Легенд Сіті" зіграють: Джо Харт, Шей Гівен, Гаель Кліші, Александар Коларов, Джолеон Лескотт, Міка Річардс, Пабло Сабалета, Анга Дедрік Бойата, Вейн Брідж, Річард Данн, Найджел де Йонг, Самір Насрі, Шон Райт-Філіпс, Стівен Айрленд, Крейг Белламі і Маріо Балотеллі. Також участь у матчі візьмуть діючі футболісти МС Давид Сілва і Серхіо Агуеро.

Нагадаємо, в травні у Компані закінчився 11-річний контракт з МС, і він повернувся до рідного для себе "Андерлехта", з яким двічі вигравав чемпіонат Бельгії - в сезонах 2003/04 і 2005/06.

За свою кар'єру в "Манчестер Сіті" Компані по 4 рази вигравав АПЛ і Кубок Ліги, а також по 2 рази перемагав у Кубку і Суперкубку Англії.

Усього 33-річний бельгієць зіграв за "городян" 358 матчів, в яких забив 20 голів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram