>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" третій рік поспіль залишилося без Ліги чемпіонів

Кияни не змогли виграти найважливіший матч сезону.

"Динамо" третій рік поспіль залишилося без Ліги чемпіонів
Фото: EPA/UPG

У Києві на переповненому (наскільки це було можливо) НСК "Олімпійський" відбувся матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, у якому "Динамо" зустрілося з "Брюгге".

Нагадаємо, тиждень тому поєдинок у Брюгге завершився мінімальною перемогою господарів 1:0.

Однак вже в самому дебюті поєдинку рахунок за сумою двох матчів зрівнявся - у киян на лівому фланзі пройшла дивовижна триходівка Вербич-Ніколенко-Буяльський, яка завершилася точним ударом останнього з лінії воротарського майданчика 1:0.

Надалі лівий фланг господарів продовжував феєрити. Практично всі небезпечні атаки "Динамо" зароджувалися на цьому фланзі.

Водночас гості до 30-ї хвилини практично нічого не створили біля воріт киян.

Але, ближче до ендшпіля тайму футболісти "Брюгге" активізувалися - біля воріт Дениса Бойка почало виникати щось схоже на небезпеку. І на 38-й хвилині гості рахунок зрівняли - після подачі кутового вище від всіх вистрибнув Симон Делі і головою поклав м'яч у нижній кут воріт 1:1.

Практично одразу гості могли вийти вперед, але чудово зіграв Бойко.

У другому таймі динамівцям нічого було втрачати. І вони навалилися. На тій самій 6-й хвилині тайму у киян знову пройшла атака зліва, яку завершив Володимир Шепелєв 2:1.

Далі пішла гра в "доганялки".

Спочатку, на 83-й хвилині з поля був видалений Микита Бурда, але гості не змогли насолодитися грою з чисельною перевагою - вже через хвилину відповів взаємністю Персі Тау.

На 89-й хвилині Рууд Вормер вдруге зрівняв рахунок у матчі 2:2.

Здавалося, на цьому можна було поставити крапку для перспектив "Динамо" у двораундовому протистоянню. Однак іншої думки був захисник гостей Брендон Мехеле, який зрізав на 90+3 хвилині м'яч у власні ворота і реанімував інтригу 3:2.

Заспокоїв всіх Лоїс Опенда, який втретє в матчі зрівняв рахунок 3:3.

"Динамо" вирушає до Ліги Європи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram