>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Малиновський заявив, що "Генк" його обдурив

Руслан Малиновський не бачить свого майбутнього у бельгійському клубі.

Малиновський заявив, що "Генк" його обдурив
Руслан Малиновский
Фото: BELGA

Український легіонер бельгійського "Генка" Руслан Малиновський хоче змінити клубну прописку протягом поточного трансферного вікна, щоб грати у сильнішому чемпіонаті, повідомляє HLN.

26-річний гравець збірної України розповів про небажання його нинішнього клубу вести переговори з іншими клубами щодо трансферу.

"Я знаю, що є пропозиція від "Аталанти", але "Генк" не хоче вести переговори. І це при тому, що сума більша, ніж рік тому від "Сельти". "Генк" оцінив мене у 20 млн євро", - зазначив Малиновський.

"Минулого літа я залишився, щоб допомогти команді завоювати чемпіонство. Вони обіцяли не перешкоджати трансферу у цьому році. Я міг взимку піти в "Рому", але відмовив їм, бо хотів стримати слово.

"Генк" порушує своє слово, і я відчуваю себе обдуреним. Мені 26 років і я хочу грати на більш високому рівні. Я хотів піти красиво, подякувати клубу і вболівальникам, але "Генк" явно цього не хоче.

Я просто прошу "Генк" відпустити мене за розумною ціною і стримати своє слово. Люди мене попереджали, але я не вірив. Я був наївний. Не бачу більше свого майбутнього в "Генку", - цитує Малиновського видання.

Зазначимо, боси бергамської "Аталанти" зробили другу покращену пропозицію "Генку" щодо Малиновського у розмірі 17 млн євро.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram