>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Іспанська поліція побила фанів "Селтіка" і застосувала гумові кулі за спалений уболівальниками бар

Матч у Валенсії видався спекотним.

Фото: The Scottish Sun
Іспанська поліція побила фанатів шотландського "Селтіка" кийками під час сутичок на вулицях Валенсії напередодні матчу-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи проти місцевої команди, повідомляє Scottish Sun.

У мережі поширили відео, як поліція Валенсії б'є кийками фанатів з Глазго, а на одному з відео чутно постріли. У коментарях постраждалі пишуть, що по них стріляли гумовими кулями.

Усе почалося з того, що шотландські вболівальники підпалили фан-бар заклятих ворогів "кельтів" - клубу "Глазго Рейнджерс" у передмісті Валенсії - місті Бенідорм.

Агресивно налаштовані фанати спочатку спалили прапори "Рейнджерс", що висіли перед входом до закладу.

З цього почалися утиски. П'ятьох уболівальників затримали за спротив поліції, а ще одного вболівальника "Селтіка" заарештовано за перевезення наркотиків, зазначає видання.

Англійські ЗМІ повідомляють, що свідків заворушень поліцейські зганяли в бари і забороняли їм залишати приміщення. У разі, якщо люди намагалися вийти на вулицю, поліцейські застосовували насильство.

Додамо, поєдинок на "Местальї" закінчився перемогою "Валенсії" 1:0. Перший матч у Шотландії також закінчився перемогою валенсійців 2:0.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram