>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Росія виграла групу Кубка Федерації (оновлено)

На кону путівка в Другу світову групу.

Росія виграла групу Кубка Федерації (оновлено)
Фото: isport.ua

Жіноча збірна Росії з тенісу виграла обидва матчі Кубка Федерації на груповому етапі в Польщі та Данії і достроково посіла перше місце в групі А.

Щоб потрапити в плей-оф і поборотися за місце у Світовій групі, росіянки зіграють з переможцем другої групи, де грає Україна.

Нагадаємо, після двох ігрових днів у Першій групі Євро-Африканської зони збірна України набрала 1 очко (програш Швеції і виграш у Болгарії з однаковим рахунком 2:1).

У групі лідирує збірна Швеції з двома перемогами в активі, в України і Болгарії - по одному виграшу, а Естонія втратила шанси на вихід з групи.

Сьогодні Швеція проведе заключну зустріч у групі зі збірною Болгарії, а Україна зіграє на центральному корті проти Естонії.

Обов'язковою умовою для проходження України є перемога наших дівчат над Естонією і поразка Швеції від Болгарії. У такому разі у трьох збірних будуть рівні показники набраних очок, і переможець буде визначений за додатковими показниками.

Оновлення. Україна ще на рік залишилася в регіональній зоні Кубка Федерації.

Перемога збірної Швеції над суперницями з Болгарії 2:0 не залишила шансів для українок на вихід у фінал першої групи Євро-Африканської зони Кубка Федерації.

У паралельному матчі збірна України з таким самим рахунком обіграла естонок.

У підсумку наші дівчата зайняли в групі тільки друге місце і завтра зіграють проти Польщі або Данії в матчі за загальне третє місце.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram