>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ломаченкові організатори намагаються ускладнити шлях до завоювання титулу абсолютного чемпіона світу

Василя Ломаченка поставили перед непростим вибором.

Ломаченкові організатори намагаються ускладнити шлях до завоювання титулу абсолютного чемпіона світу
Василий Ломаченко
Фото: boxingscene.com

Чемпіон світу в легкій вазі за версією WBA і WBO Василь Ломаченко повідомив про те, коли проведе наступний бій і перед яким важким вибором він опинився.

"У мене кілька варіантів. Перший варіант - обов'язковий претендент за версією WBA британець Ентоні Кролла. Другий варіант - переможець бою за пояс IBF Іса Чанієв - Річард Коммі. Вони вже підписали контракт, що переможець буде боксувати зі мною і об'єднувати титули", - заявив українець в інтерв'ю YouTube-каналу LOMA Official TV.

"Але, як завжди, є нюанси. Велика ймовірність, що мені доведеться вибрати: боксувати за IBF - але тоді я втрачу титул WBA, чи боксувати за WBA - але тоді не боксувати за IBF. Умовити IBF почекати - це заледве.

Що краще для мене? В один вечір зробити обов'язковий захист з Ентоні Кроллою і відразу після цього боксувати за IBF. В один вечір два бої провести", - з гумором заявив Ломаченко.

"У кожнім разі рішення за мною. Я через два тижні повертаюся у Штати на підготовку. У мене призначено дату - 12 квітня. Не важить, хто буде суперником, але дата вже є. Через тижні 3-4 буде остаточне рішення.

Коммі чи Чанієв? Зізнаюся, що не бачив ні того, ні іншого. Дивитися когось із них, готуватися під суперника зараз сенсу немає", - зазначив Василь.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram