>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Мессі і Муса влаштували гольову перестрілку в групі F

Аргентина й Нігерія вийшли в наступний раунд

Збірна Аргентини, зігравши собі на втіху, без зусиль перемогла Нігерію. Героєм зустрічі, природно, став Лео Мессі. Капітан Аргентини на 3 хвилині відкрив рахунок, добивши м'яч у ворота після удару Ді Марії. На 45 хвилині Лео класним ударом зі штрафного оформив дубль. Мессі цілком міг робити хет-трик, але голкіпер Ен'ямі в парі епізодів зіграв феноменально. У складі Нігерії, крім Ен'ямі, матч може занести собі в актив Ахмед Муса. Форвард московського ЦСКА, як і Мессі, оформив дубль.

Переможний м'яч у складі Аргентини на свій рахунок записав захисник Рохо, який коліном переправив м'яч у ворота після подачі кутового. Зазначимо, що на рахунку Мессі - 4 м'ячі. Усього ж Аргентина на мундіалі відзначилася 6 разів (автогол боснійця і Рохо!). Додамо, що в першому таймі травму отримав Кун Агуеро. Його участь у матчах плей-оф під питанням.

В іншому матчі групи Боснія переграла Іран в матчі престижу. Нагадаємо, Ірану для виходу в плей-оф потрібна була тільки перемога, але балканці продемонстрували класну гру і здобули першу свою перемогу на чемпіонатах світу. Гученнеджад став автором першого і єдиного м'яча Ірану на турнірі.

Отже, Аргентина набрала 9 очок (різниця м'ячів - 6:3), Нігерія - 4 (4:4), Боснія - 3 (5:5), Іран - 1 (1:4).

Аргентина – Нігерія 3:2

Голи: Мессі, 3, 45, Рохо, 50 - Муса, 4, 47

Іран – Боснія 1:3

Голи: Гученнеджад, 83 - Джеко, 23, П'янич, 58, Вршаєвич, 84

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram