>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ліга Брендів: результати матчів за 4 листопада

Команди потішили результативним футболом.

Ліга Брендів: результати матчів за 4 листопада

ЕКО — СТ “Іллічівське — 1:8 (0:3)

Страховикам вдалося реабілітувалися за прикру поразку, якої вони зазнали від ФК КЮЗ (Київського ювелірного заводу) з рахунком 2:9. У п’ятничному матчі проти ФК “Еко-Маркет” вони діяли несамовито й азартно на всіх ділянках поля. Одразу розпочали поєдинок з потужних атак і вже на 2-й хвилині гри вийшли вперед. Незважаючи на подальшу перевагу СТ “Іллічівське”, гравцям цієї команди довго не вдавалося збільшити рахунок. Натомість, їхні опоненти не хотіли виглядати хлопцями для биття і щохвилини додавали. Майже кожна їхня атака закінчувалася небезпечним моментом. Але захист страховиків відігравав надійно і не дозволяв ефективно завершити випади.Натомість, перед перервою у воротах ФК “Еко-Маркет” побували ще два “сухі” м’ячі.У другому таймі досвід “іллічівців” дозволив переграти суперників. Рахунок збільшився одразу на першій хвилині. Хоча з відповіддю “маркетівці”не забарилися і швидко скоротили результат, але цього виявилося недостатньо, щоб збити бойовий дух страховиків. А останні, у свою чергу, ще чотири рази вразили ворота своїх візаві.

Денис Шененко, граючий тренер команди «Еко-Маркет»:

- Ми програли матч сильній команді. Хоча не вважаю, що рахунок відповідає грі. Було помітно, що суперник максимально підготувався до гри, результативно використав всі свої моменти. Що стосується нашої команди, то хочу зазначити, що ми мало застосовували індивідуальну гру і намагалися більше грати командно. Крім того, було помічено багато браку, а це призвело до великого рахунку не на нашу користь. Дрібні помилки, яких команда припускалася в усіх лініях, при накопиченні і створили поразку. ФК «Еко-Маркет» нещодавно вступила у боротьбу і поступово набирає ігрову практику.

Максим Гриценок, тренер команди СТ «Іллічівське»:

- Після недільного програшу ми повністю віддалися тренуванням, тому і на п’ятничний матч вийшли зарядженими. Команда «Еко-Маркет» далеко не слабка, але вікова, і вона поступилася нам – більш молодшому і, відповідно, енергійнішому суперникові. Якщо перші десять хвилин вони трималися, то після першого гола, забитого нами на контратаці, розпочався відкритий футбол. Хоча спочатку обидві команди збудували гру від оборони. У другому таймі був відверто відкритий футбол. Обидва клуби намагалися максимально реалізуватися, але нашої зібраності вистачило на більше. Я минулого разу обіцяв, що команда продемонструє інший футбол. Вважаю, що обіцянку стримав. Ми переграли класний досвідчений клуб. Приємно, що вони боролися до останньої секунди: робили заміни, експериментували, але ми виявилися сильнішими. 

“Укр. НГІ” — “Кий-Авто” — 3:8 (2:5)

Урожайним на голи видався і другий матч п’ятниці. І в цьому двобої рахунок з “нулів” змінився на другій хвилині, але не на користь майбутніх переможців. Завдяки наполегливій грі нафто-газовикам вдалося подвоїти результат, але це лише “розізлило” їхніх суперників, і відповідь відбулася незабаром. Автомобілісти не лише зрівняли рахунок гри, а й, нав’язавши свою гру, значно збільшили його. У підсумку на перерву команди відправились з вагомим розривом на користь ФК “Кий-Авто”. 

Другий тайм також пройшов під їхню диктовку. Автомобілісти використовували як нижню гру, так і верхні поверхи. У результаті чого їм вдалося ще збільшити рахунок. А нечасті контратаки та випади футболістів “Укр. НГІ” лише одного разу призвели до взяття воріт суперників. Цього явно виявилося замало, але як свідчить статистика, автомобілісти здобули переконливу перемогу у двобої.

Павло Мовчан, гравець команди «Кий-Авто»:

- Я не сподівався на таку перемогу, оскільки ми виставили на матч не найсильніший склад. Деякі наші гравці відправилися на інші змагання. Почали ми невпевнено, пропустили одразу два м’ячі, але в ході гри змогли перелаштуватися і змінити результат. Діяти довелося швидко: спочатку реорганізувати лінію захисту, а потім і створити ефективний напад. Експромт виявився вдалим. Хочу подякувати нашим суперникам за гідну гру і побажати їм удачі, майстерності та гарної гри, а також успіхів у подальших виступах на цьому турнірі.

Юрій Мотрич, гравець команди «Укр.НГІ»:

- Не скажу, що маю багато претензій до гравців свого клубу і загалом, ми програли дуже сильній команді. Для них матч пройшов бездоганно, а ми припускалися чимало помилок, переважно в позиційній грі. Сам хід матчу пройшов очікувано і передбачувано. Хоча ми теж створювали хороші епізоди біля воріт суперника, але реалізувати їх не вдалося. Тому, слід ще добряче попрацювати на тренуваннях. Із кожним матчем наша команда додає і, сподіваюсь, що клуб гідно конкуруватиме з грандами турніру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram