ГоловнаСуспільствоВійна

На Донеччині за добу внаслідок російських обстрілів 1 людина загинула і 4 отримали поранення

Всього за добу до 27 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 308 людей, у тому числі 47 дітей.

На Донеччині за добу внаслідок російських обстрілів 1 людина загинула і 4 отримали поранення
Фото: телеграм / Zelenskiy

На Донеччині за добу внаслідок російських обстрілів 1 людина загинула і 4 отримали поранення. 

Про це повідомив очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін. 

“За 10 жовтня росіяни вбили 1 жителя Донеччини – у Новоселидівці. Ще 4 людини в області за добу дістали поранення”, – йдеться у повідомленні.

Також Філашкін повідомив про оперативну ситуацію по області станом на ранок 11 жовтня.

Покровський район. У Новоселидівці Курахівської громади загинула людина, обстріляні Курахове і Веселий Гай. У Покровську пошкоджено 2 багатоповерхівки, у Гришиному — адмінбудівлю, кав'ярню і 2 промислових приміщення. У Мирнограді поранено 2 людини, пошкоджено декілька будинків.

Краматорський район. У Лимані поранено людину, пошкоджено 6 приватних будинків і адмінбудівлю; у Ямполі поранено людину, пошкоджено 6 приватних будинків і господарче приміщення; у Зарічному пошкоджено 4 будинки. У Костянтинівці пошкоджені 4 багатоповерхівки, 2 приватні будинки і адмінбудівля; ще 4 будинки пошкоджено у Червоному і 1 — у Стінках.

Бахмутський район. У Сіверську пошкоджено 2 будинки. У Часовоярській громаді пошкоджені 8 приватних будинків і 2 багатоповерхівки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram