ГоловнаСуспільствоВійна

Одна людина загинула, четверо поранені у Донецькій області через атаки РФ

Загалом за добу росіяни десять разів обстріляли населені пункти Донеччини. 

Одна людина загинула, четверо поранені у Донецькій області через атаки РФ
Наслідки обстрілу
Фото: Донецька ОВА

У Донецькій області через російські атаки одна людина загинула, четверо поранені. Всього за добу росіяни 10 разів обстріляли населені пункти області. 

Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Покровський район. В Українську Селидівської громади загинула людина. У Гродівській громаді пошкоджені будинки. Обстріляні околиці Курахівської та Мар'їнської громад.

Краматорський район. У Лиманській громаді поранено людину в Лозовому, знищено три будинки у Торському. У Слов'янську пошкоджено три будинки, адмінбудівлю, нежитлове приміщення і три вантажівки. У Костянтинівці поранено дві людини, пошкоджено три багатоповерхівки, адмінбудівлю, лінію електропередач і авто.

Бахмутський район. У Північному Торецької громади поранено людину, пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджені шість приватних будинків, дві багатоповерхівки і нежитлова будівля. У Сіверську пошкоджено два будинки, ще один будинок пошкоджено у Серебрянці.

З лінії фронту евакуйовано 2724 людини, у тому числі 256 дітей.

Під час нещодавнього російського ракетного удару по Краматорську, у готелі Sapphire, в який влучив ворожий "Іскандер", загинув журналіст Reuters.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram