ГоловнаСуспільствоВійна

На Донеччині за добу внаслідок російських обстрілів 4 людини загинули й 5 отримали поранення

Загалом за добу росіяни 13 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 306 людей, у тому числі 34 дітей.

На Донеччині за добу внаслідок російських обстрілів 4 людини загинули й 5 отримали поранення
Фото: Телеграм / Вадим Філашкін

На Донеччині за добу внаслідок російських обстрілів чотири людини загинули й п'ять отримали поранення, повідомив очільник ОВА Вадим Філашкін. 

“За 29 липня росіяни вбили 4 жителів Донеччини: 3 у Торецьку і 1 у Гродівці. Ще 5 людей в області за добу дістали поранення”, – написав посадовець.

Також Філашкін повідомив про оперативну ситуацію по області станом на ранок 30 липня.

Покровський район. У Мар'їнській громаді обстріляні Катеринівка і Максимільянівка. На Курахове росіяни скинули керовану авіабомбу. У Гродівці загинула людина. У Миколаївці Новогродівської громади пошкоджено 2 приватні будинки, багатоповерхівку і адмінбудівлю. У Розі Покровської громади поранено людину, зруйновано п'ять будинків, ще 30 пошкоджено. 

Краматорський район. У Лимані пошкоджено дві нежитлові будівлі і три багатоповерхівки; у Зарічному зруйновано дев'ять будинків, у Торському – пошкоджено три. У Предтечиному Костянтинівської громади пошкоджено будинок. 

Бахмутський район. У Торецьку троє людей загинули і троє поранені, пошкоджено п'ять будинків. У Сіверську поранено людину, пошкоджено будинок; ще два будинки пошкоджені у Серебрянці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram