ГоловнаСуспільствоВійна

Російські окупанти знову вдарили по Харкову. Відомо про жертву і 11 поранених (оновлено)

Росіяни поцілили по приватному сектору міста.

Російські окупанти знову вдарили по Харкову. Відомо про жертву і 11 поранених (оновлено)

Окупанти завдали ударів керованими авіаційними бомбами по цивільній інфраструктурі Харкова. Попередньо відомо про загиблого і 11 поранених.

Про це повідомляють у Харківській ОВА та мерії.

Спочатку міський голова Ігор Терехов повідомив про одного пораненого та чотирьох загиблих.

Потім за інформацією очільника обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, кількість постраждалих збільшилася до пʼяти людей. Ворожий приліт в приватне домоволодіння. Є загоряння гаражу та господарчої споруди.

Станом на 15:50 стало відомо про ще трьох постраждалих в іншому районі міста ‒ там окупанти поцілили по дитячому навчальному закладу.

О 16:25 Синєгубов повідомив, що внаслідок ворожого авіаційного удару по цивільних об‘єктах Шевченківського та Холодногірського районах Харкова травмовано 10 людей, одна людина загинула.

Серед постраждалих двоє підлітків 15 та 16 років. Двоє постраждалих у важкому стані. Одна людина дістала травми середнього ступеня.

О 17:07 в ОВА повідомили, що станом на зараз загалом постраждали 11 людей віком від 15 до 63 років. Одна людина у важкому стані. Загинув 73-річний чоловік.

Без світла опинилася половина споживачів Харкова і через авіаудари в місті призупинився рух метро. Електропостачання вже повернули.

  • 22 червня російські окупанти завдали чотири удари по Харкову. Відомо про влучання по житловій 5-поверхівці. Унаслідок влучання авіабомби загинуло 2 особи, ще 53 постраждало, з них 3 дитини. 
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram