ГоловнаСуспільствоВійна

У Херсонській області через російську агресію поранено 21 людину (доповнено)

Окупанти поцілили в освітні та медичний заклад, в тому числі - дитячий садок та адмінбудівлю.

У Херсонській області через російську агресію поранено 21 людину (доповнено)
Олександр Прокудін
Фото: скрин відео

Через російську агресію у Херсонській області поранені 21 людина. Під ворожими обстрілами перебували чотири населені пункти. Окупанти поцілили в освітні та медичний заклад, в тому числі - дитячий садок та адмінбудівлю.

Про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Минулої доби під ворожим вогнем перебували Михайлівка, Антонівка та Станіслав. Також ворог вдарив авіаційними бомбами по Херсону.

Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено 12 багатоповерхівок та 11 приватних будинків. 

Були зафіксовані влучання в освітні та медичний заклад, в тому числі - дитячий садок, адмінбудівлю. Побиті господарська споруда та 9 приватних автомобілів.

Доповнення. Як повідомили згодом у міській адміністрації, ворог скерував на житлові квартали у центральній частині Херсона 3 авіабомби.

За даними поліції, внаслідок цього було пошкоджено 10 приватних та 11 багатоповерхових будинків, медичну установу, адміністративну будівлю, дві школи, вісім цивільних автомобілів та господарську споруду.

До 21 збільшилась кількість поранених. Сьогодні до медиків з мінно-вибуховою травмою, ранами та саднами звернулась 55-річна жінка. Пізніше стало відомо про ще одного травмованого внаслідок учорашнього авіаудару. У 44-річного чоловіка забої грудної клітини, плеча, спини. Лікування проходитиме амбулаторно.

Минулої доби через російську агресію на Херсонщині одна людина загинула, ще одна отримала поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram