ГоловнаСуспільствоВійна

Росіяни вдарили з авіації по середмістю Херсона: 18 людей поранені, серед них — дитина (оновлено)

Кількість постраждалих зростає. Ворог завдав авіаудару.

Росіяни вдарили з авіації по середмістю Херсона: 18 людей поранені, серед них — дитина (оновлено)
обстріли Херсона
Фото: Олександр Прокудін

Російська авіація атакувала центральну частину Херсона. За попередньою інформацією, 18 людей отримали поранення.

Про це повідомив глава Херсонської МВА Роман Мрочко. 

"Близько 14.30 ворожа авіація завдала удару по Херсону. У Центральному районі пошкоджені будинки, автівки, виникла принаймні одна пожежа", — ідеться у повідомленні у Telegram. 

Оновлення. Станом на 17:00, кількість постраждалих зросла до 18 осіб. Ще одна постраждала звернулась до медиків по допомогу. У неї вибухова травма і садна.

Оновлення. Станом на 16:00 відомо про одинадцятьох постраждалих внаслідок авіаудару по центральній частині Херсона. До лікарні доставили 53-річного батька пораненого підлітка. У нього – уламкове поранення руки, повідомив Олександр Прокудін.

Також до медзакладу шпиталізували ще двох жінок, 51 та 50 років, які отримали вибухові травми та уламкові поранення ніг. У 88-річного херсонця – вибухова травма і забій голови.

Оновлення. Станом на 16:40 відомо про 17 поранених внаслідок авіаудару росіян по центральній частині Херсона. 15 постраждалих ушпиталені, троє з них у тяжкому стані, написав Роман Мрочко.

Фото: Олександр Прокудін

За попередньою інформацією, унаслідок обстрілу пораненнь зазнали 5 людей. Одну людину госпіталізували. 

Оновлення. Станом на 15:30, за інформацією глави Херсонської ОВА Олександра Прокудіна, відомо про сімох потерпілих. 

Фото: Олександр Прокудін

Наймолодшому постраждалому – 15 років. Хлопець отримав поранення носа і плеча. 39-річна жінка дістала вибухову травму, уламкове поранення черева та перелом кісток тазу. 

У 32-річного чоловіка діагностували легкі поранення – вибухову травму та забій голови. Також з вибуховими травмами “швидка” доставила до лікарні херсонок, 58 та 40 років. 

Ще в однієї містянки, 39 років, – контузія, вибухова та черепно-мозкова травми. Під удар ворога потрапила й літня жінка, 78 років. Нині вона перебуває у лікарні з вибуховою травмою, пораненням обличчя і руки. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram