ГоловнаСуспільствоВійна

На Донеччині внаслідок ворожих обстрілів 4 людини отримали поранення

Всього за добу росіяни 15 разів обстріляли населені пункти Донеччини.

На Донеччині внаслідок ворожих обстрілів 4 людини отримали поранення
Фото: Telegram/Вадим Філашкін

На Донеччині за минулу добу внаслідок ворожих обстрілів чотири людини отримали поранення, повідомив очільник ОВА Вадим Філашкін. 

Покровський район. У Мар'їнській громаді одна людина поранена і один будинок пошкоджено у Красногорівці, обстріляні Антонівка, Катеринівка і Костянтинівка. В Очеретинській громаді поранено людину у Соловйовому. У Курахівській громаді під вогнем Курахове, Гостре і Острівське. У Добропіллі поранені дві людини, пошкоджено приватні будинки і багатоповерхівки, об'єкти соціальної сфери.

Краматорський район. У Лиманській громаді зруйновано три будинки у Зарічному, пошкоджено будинок у Торському. Обстріляні околиці Костянтинівської громади.

Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені дев'ять приватних будинків, два багатоповерхівки і нежитлове приміщення. У Торецьку пошкоджено будинок. У Сіверську пошкоджено чотири будинки і нежитлова споруда.

Загалом за добу росіяни 15 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 146 людей, у тому числі 22 дитини.

Вранці Генштаб повідомив, що на фронті відбулося 104 боєзіткнення, ворог більше 90 разів намагався атакувати позиції ЗСУ на Донбасі. Росіяни завдали 13 ракетних та 56 авіаційних ударів, здійснили 105 обстрілів із РСЗВ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram