ГоловнаСуспільствоВійна

В Одесі "шахеди" влучили у житлові будинки, є дев’ятеро постраждалих (оновлено)

Серед постраждалих є четверо дітей: віком 12 і 9 років та двоє малюків, яким немає й року. Всі вони у стані середньої ступеня важкості в лікарні.

В Одесі "шахеди" влучили у житлові будинки, є дев’ятеро постраждалих (оновлено)
Наслідки влучання в будинки в Одесі
Фото: Telegram

Сили оборони півдня України на своїй сторінці у Telegram повідомили, що внаслідок нічної атаки окупантів з використанням ударних безпілотників в Одесі пошкоджені житлові будинки, розпочалася пожежа. 34 особи були врятовані. 

Інформацію підтвердив міський голова Геннадій Труханов. За його словами, руйнувань зазнали щонайменше 14 квартир. Семеро людей постраждали, попередньо обійшлося без жертв. Серед травмованих двоє дітей. На місці влучань працює муніципальна варта та екстрені служби.

У Пересипському районі Одеси розгортають оперативний штаб, який надаватиме допомогу постраждалим та тим містянам, які потребують переселення. 

Оновлення. Як пізніше повідомив голова ОВА Олег Кіпер, внаслідок нічної дронової атаки росіян по Одесі постраждали дев'ять людей, четверо з них – діти 12 і 9 років та двоє малюків, яким немає й року. Троє дорослих госпіталізовано до медзакладів міста, вони в стані середньої ступеня важкості, ще двоє відмовилися від шпиталізації, отримавши всю необхідну допомогу на місці.

Четверо дітей також у стані середньої ступеня важкості в лікарні. Медики надають постраждалим всю необхідну допомогу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram