ГоловнаСуспільствоВійна

Російське ІПСО: в СБУ попередили про фейки влади Кремля щодо заочного арешту Василя Малюка

Ні СБУ, ні Малюк не зверталися до жодних адвокатів для оскарження фейкових рішень судів країни-агресора.

Російське ІПСО: в СБУ попередили про фейки влади Кремля щодо заочного арешту Василя Малюка

Служба безпеки України закликає сприймати будь-які заяви російської влади та судів Росії щодо заочного арешту голови СБУ Василя Малюка та нібито оскарження від його імені "вироку" в одному з московських судів винятково як прояв ворожих ІПСО.

Про це ідеться у повідомленні пресслужби СБУ.

У заяві відомства ідеться, що ні СБУ, ні особисто Василь Малюк не зверталися до жодних адвокатів для оскарження фейкових рішень російських судів. 

"Ця інформація повністю не відповідає дійсності. А «захист», який нібито подає апеляції від імені Голови СБУ, відповідно є частиною дискредитаційної кампанії з боку рф", – додають в СБУ.

Також у відомстві наголосили, що всі заходи, які здійснює Служба безпеки України, повністю відповідають нормам національного і міжнародного законодавства.

  • Напередодні російські ЗМІ заявили, що начебто захист глави СБУ оскаржив рішення московського суду щодо заочного арешту Василя Малюка.
  • Росіяни вирішили оголосили Малюка в федеральний і міжнародний розшук. У відповідь голова СБУ сказав, що рішення про арешт від кишенькових суддів кремля не заслуговує на жодну увагу. 
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram