ГоловнаСуспільствоВійна

Юсов: "Панцирі" не врятують російські НПЗ від українських дронів

Системи "Панцир" вже давно розміщені на територіях заводів у Росії, однак це не рятує НПЗ від "бавовни".

Юсов: "Панцирі" не врятують російські НПЗ від українських дронів
представник пресслужби ГУР МО Андрій Юсов
Фото: Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими

Розміщення ракетниз систем "Панцир" на території російських НПЗ в Головному управлінні розвідки вважають не більше, ніж "окозамилюванням" для спокою росіян.

Про це повідомив речник ГУР МОУ Андрій Юсов у коментарі "Українській правді". В українській розвідці впевнені, що заяви російського керівництва про наявність систем ППО на територіях заводів та військових об'єктів не врятує Росію від чергових атак українських дронів.

"Панцирі" там вже давно стоять, це заява для заспокоєння суспільного обурення та розпилу бюджетних коштів. Принципово на ситуацію дані заяви не вплинуть, на підприємствах окупанта, які використовуються у військових цілях, проблеми будуть продовжуватись", — заявив Юсов.

  • Раніше директор департаменту розвитку газової промисловості Міненерговугілля Артем Верхов заявив, що Росія розмістить ракетні системи "Панцир" на територіях нафтогазових об'єктів після того, як Україна останніми місяцями зосередила атаки на російських нафтопереробних заводах та інших енергетичних об'єктах.
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram