ГоловнаСуспільствоВійна

У Києві уламки безпілотників впали у декількох районах. В Одеській області теж лунали вибухи

Є пошкодження нежитлових будівель у столиці. 

У Києві уламки безпілотників впали у декількох районах. В Одеській області теж лунали вибухи
Падіння уламків у Соломʼянському районі
Фото: ДСНС

У Києві під час повітряної атаки росіян уламки ударних безпілотників впали в декількох районах. Про це повідомили мер міста Віталій Кличко та КМВА. Одеську область теж атакували БпЛА – за оновленим даними, там влучання знову в портову інфраструктуру.

У Києві в Соломʼянському уламки влучили в нежитлову будівлю. У Святошинському – загорілося дерево, і також пошкоджено будівлю.

Інформація про вибух у Голосіївському районі, за даними Кличка, не підтвердилась, але водночас у КМВА кажуть, що там було падіння уламків. 

Соломʼянський район
Фото: ДСНС
Соломʼянський район

Соломʼянський район
Фото: ДСНС у Facebook
Соломʼянський район

"Чергова масована атака ворога ударними БпЛА. Попередьно, противник застосував баражуючі боєприпаси типу Shahed. Групи дронів заходили на Київ одночасно з кількох напрямків. Проте, силами і засобами ППО усі повітряні цілі – понад 10 БпЛА, були своєчасно виявлені та знищені. За інформацією на цю хвилину – зафіксовано падіння уламків в Соломʼянському, Голосіївському та Святошинському районах Києва. Є пошкодження нежитлових приміщень та дорожнього покриття", – повідомив голова КМВА Сергій Попко станом на 5 ранку.

У ДСНС повідомили лише про Соломʼянський район. 

"Пошкоджено фасад адміністративної будівлі з 9 по 11 поверх. На місці обстрілу рятувальники обстежили пошкоджену будівлю. Пожежі не виникло. На щастя, постраждалих немає", – зазначили в повідомленні. 

Нагадаємо, що протягом липня ворог спрямував на Київ 16 «шахедів». А в травні росіяни били по столиці України ледь не щодня. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram