ГоловнаСуспільствоВійна

Унаслідок нічної атаки ворога на Київщину поранені двоє людей, серед них – дитина

Пошкоджені приватні будинки і автомобілі.

Унаслідок нічної атаки ворога на Київщину поранені двоє людей, серед них – дитина
Ілюстративне фото
Фото: Андрій Нєбитов

Цієї ночі росіяни атакували Київську область одночасно ракетами та дронами. Всі ворожі цілі знищили сили ППО.

Про це повідомляє у Telegram КМВА.

Фактів влучань не зафіксовано, однак є постраждалі. Внаслідок падіння уламків поранені дві людини, у тому числі дитина. Дорослий госпіталізований до лікарні та прооперований, загроз його життю немає. 

Крім того, через падіння уламків пошкоджені пʼять приватних будинків. У трьох будинках пошкодження незначні – вибиті вікна, посічені фасади. У двох – виникли пожежі, вони ліквідовані.

Відповідні служби працюють над усуненням наслідків атаки. Власникам пошкоджених будинків буде надана вся необхідна допомога. Уламками пошкоджено декілька автівок, а також вікна в одному з офісних приміщень. У двох районах області – декілька займань трав’яної та лісової підстилки.

Нагадаємо, уночі 2 червня у повітряному просторі над Києвом та навколо сили й засоби ППО виявили і знищили понад 30 повітряних цілей різного типу. Як повідомили в КМВА, атака ворога була комбінованою – дронами та крилатими ракетами одночасно. Пуски зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС були здійснені з району Каспію, ймовірно – крилатими ракетами типу Х-101/555. Водночас із різних напрямків Київ атакували дрони, за попередніми даними – баражуючі боєприпаси “Shahed”.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram