ГоловнаСуспільствоВійна

На фронті загинув музикант із гурту "SilverTown" Андрій Касенюк

Він перестав виходити на звʼязок 17 квітня. Пізніше стало відомо про його загибель.

На фронті загинув музикант із гурту "SilverTown" Андрій Касенюк
Андрій Касенюк
Фото: facebook.com/SilverTown23band

Музикант Андрій Касенюк із гурту "SilverTown" загинув на війні проти російських загарбників. Про це повідомила команда гурту в соцмережах.

Касенюк перестав виходити на звʼязок 17 квітня. Пізніше стало відомо про його загибель.

"Друзі та підписники! Ось так починався наш останній пост коли ми збирали гроші на Starlink для Андрія. Завдяки цьому старлінку і Вам, Андрій увесь цей час був на звʼязку з рідними, близькими. Вчора Андрій не вийшов на звʼязок, його більше з нами немає. Він отримав смертельне поранення. Подробиць і деталей поки ми не знаємо", – йдеться в повідомленні.

За словами колег, Касенюк планував найближчим часом випустити новий альбом. Нині він готовий десь на 60%, над аранжуванням майже всіх треків він працював самостійно.

"Щодо подальшої діяльності нашого гурту поки сказати важко. Час покаже. Зараз немає сенсу робити якісь прогнози", — додали артисти.

Міський голова Кам'янського Андрій Білоусов уточнив, що молодший сержант Андрі Касенюк загинув на на Луганщині.

"Від імені всієї громади, Кам’янської міської ради, виконавчого комітету та особисто від себе висловлюю глибокі співчуття рідним і близьким полеглого захисника", – написав він у Telegram.

Андрій Касенюк народився 15 листопада 1987 року. У 2018 році закінчив Дніпровський державний технічний університет. Упродовж 2015-2016 років брав участь в АТО/ООС. Працював на ПрАТ "ДКХЗ". З перших днів повномасштабного вторгнення став до лав Національної гвардії України та брав участь у бойових діях із забезпечення заходів з національної безпеки, оборони, відсічі і стримуванні збройної агресії РФ.

У нього залишилися дружина, мати та сестра.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram