ГоловнаСуспільствоВійна

Україна передала Росії ще п’ятьох полонених мусульман

Глава Чечні Рамзан Кадиров відмовився зустрітися зі звільненими.

Україна передала Росії ще п’ятьох полонених мусульман
Фото: Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими

Під час останнього обміну Україна передала росії ще п’ятьох полонених мусульман. Про це повідомляє у Telegram Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими.

З нагоди священного місяця Рамадану Україна виступила з ініціативою повернути всіх полонених мусульман з обох сторін. У відповідь реакції не було: жодного українського військовополоненого мусульманина Росія не повернула.

“Більше того, на батьківщині повернутих з полону російських мусульман, прийняли не надто гостинно та без належної поваги. Зокрема, Рамзан Кадиров відмовився зустрітися зі звільненими та заявив, що всі, хто був у полоні, мають повернутися на фронт. Це зайвий раз демонструє зневажливе ставлення держави-агресора до своїх військових”, – йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, що 10 квітня з нагоди Рамадану, який завершується цього року 21 квітня, Україною вже було передано двох полонених військових держави агресора мусульман. Такий акт засвідчує повагу до цієї релігії та гуманне ставлення до військовополонених.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram