ГоловнаСуспільствоВійна

​ЗСУ повністю знищили групу “вагнерівців”

“В Україні незваних гостей чекає лише смерть”.

​ЗСУ повністю знищили групу “вагнерівців”
Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

Воїни 58-ї окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського повністю ліквідували групу ПВК “Вагнер” ("Ліга").

Про це повідомляє у Facebook Генштаб ЗСУ.

“Кривавий ”бізнес” цих ворожих найманців сьогодні лопнув”, – йдеться у повідомленні.

Генштаб ЗСУ у Facebook
Генштаб ЗСУ у Facebook

У ЗСУ вкотре нагадали ворогу, що в Україні незваних гостей чекає лише смерть. А з романтики легкого заробітку одна перспектива – стати частинкою родючого українського чорнозему.

За інформацією голови Луганської ОВА Сергія Гайдая, саме бійців ПВК “Вагнер” російське командування кидало в бій, наприклад, на Попаснянському напрямку.

“Їх долучали, коли російські війська тижнями стояли на місці і не могли захопити навіть маленьке місто. Днями вони намагалися позіхнути на позиції 58-ї окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського, яка протягом декількох років боронила Луганщину”, – повідомив він.

Гайдай додав, що найманці атакували позиції 58-ї бригади ще й з повітря. Один з пілотів Су-25, якого найняла російська приватна військова компанія, кілька днів поспіль обстрілював українських військових некерованими ракетами. Допоки його не приземлили.

Нагадаємо, за інформацією британської розвідки, підрозділи найманців приватної військової компанії “Вагнера” зазнали великих втрат у боях з українськими військовими на сході України. Багато “вагнерівців” загинуло в Попасній і Лисичанську.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram