ГоловнаСуспільствоВійна

За добу піротехніки знешкодили в Україні 1190 вибухових пристроїв

Найчастіше піротехнічні підрозділи працювали в Харківській області.

За добу піротехніки знешкодили в Україні 1190 вибухових пристроїв
Фото: ДСНС

Протягом останньої доби піротехнічні підрозділи ДСНС виявили, вилучили та знешкодили 1 тис. 190 вибухонебезпечних предметів, обстежили територію площею 232 га. Про це повідомляє пресслужба ДСНС. 

Найчастіше піротехнічні підрозділи працювали: в Харківській області - 1 828 разів, на Миколаївщині – 953, Донеччині – 250, Київщині – 230, Сумщині – 125 разів.

“Усього з початку широкомасштабного військового вторгнення Російської Федерації на території України знешкоджено 22 425 вибухонебезпечних предметів, 417 кг вибухової речовини, у тому числі 1 364 авіаційні бомби. Обстежено територію площею 5 124 га”, - повідомили в Державній службі з надзвичайних ситуацій. 

Нагадаємо, у Центрі протидії дезінформації при РНБО просять громадян поки що не повертатися до звільнених нашими захисниками від російської окупації населених пунктів через вороже мінування, а також через нерозірвані снаряди на вулицях. 

У разі виявлення підозрілого предмета або вибухівки заборонено підходити до них або брати в руки. Одразу повідомте за номером телефону 101 або 102.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram