ГоловнаСуспільствоВійна

"Український свідок" опублікував відео наслідків обстрілу району Богунія в Житомирі

Три снаряди влучили в приватні житлові будинки. Вибухом та пожежею вщент знищено понад десяток хатин і три магазини.

"Український свідок" опублікував відео наслідків обстрілу району Богунія в Житомирі
Фото: скріншот відео

На YouTube-каналі проєкту "Український свідок" опублікували відео наслідків обстрілу району Богунія в Житомирі 1 березня.

"Єнс Столтенберг на брифінгу 4 березня заявив, що НАТО не буде ні на землі, ні в повітрі на території України. Аби не роздмухати "велику війну". На нашому відео - Житомир. Наслідки нічного авіаційного обстрілу району Богунія, що відбувся 1 березня", - йдеться в описі відео.

Волонтери проєкту повідомили - в результаті обстрілу три снаряди влучили в приватні житлові будинки. Вибухом та пожежею вщент знищено понад десяток хатин і три магазини. У пологовому відділені сусідньої міської лікарні №2 імені Павлусенка повилітали вікна та двері, пошкоджено дах.

"Троє людей загинуло. 16 осіб, зокрема семеро дітей, отримали травми. Це були перші жертви серед цивільного населення Житомира. 18 місцевим жителям, які сховалися в підвали та сховище під час ворожого нальоту, вдалося врятуватися. Цих втрат і руйнувань усе ще достатньо, аби НАТО закрило небо над Україною", - йдеться в коментарі до відео.

Нагадаємо, засновник фонду допомоги українській армії "Повернись живим" Віталій Дейнега запустив медіапроєкт Ukrainian Witness (Український свідок). 

Волонтери фонду "Повернись живим" тісно співпрацюють з українськими бійцями і отримують від них ексклюзивні фото- і відеоматеріали. Тому Ukrainian Witness буде публікувати цей контент із коментарями англійською мовою, щоб більше людей за кордоном розуміли, що відбувається в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram