ГоловнаСуспільствоВійна

У Києві з 08:00 запрацювали продуктові магазини та комунальний транспорт

Поїзди метро курсуватимуть набагато рідше, ніж зазвичай.

У Києві з 08:00 запрацювали продуктові магазини та комунальний транспорт
Фото: Макс Требухов

У Києві з 08:00 понеділка, 28 лютого, запрацювали продуктові магазини та комунальний транспорт. Поїзди метро курсуватимуть набагато рідше, ніж зазвичай. 

У столиці тривають вуличні бої практично в кожному районі міста. Тому киян просять не виходити на вулицю без нагальної потреби – тільки коли потрібно купити продукти або ліки.

Як повідомили у КМДА, загалом ця ніч минула спокійно. 

"Було декілька сутичок і боїв з диверсійно-розвідувальними групами, але в цю ніч місто більше готувалося до оборони. Тому коли після 08:00 ви вийдете в місто, то побачите укріплення, протитанкові їжаки та інші фортифікаційні споруди, які з’явилися на вулицях Києва", – пояснив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

У КМДА закликають об’єднувати зусилля та допомагати одне одному: запитати в сусідів, чи потрібна допомога, особливо коли це стосується літніх людей або сімей, чиї родичі боронять Україну. Наглядати за квартирами сусідів, які виїхали з міста, аби не допускати мародерства.

Зазначимо, що комендантська година не скасована. Із 28 лютого вона буде тривати, як було визначено раніше, – із 20:00 до 7:00.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram