ГоловнаСуспільствоВійна

Чернігів: у житловий будинок влучила ракета, є влучання у дитсадок та магазин

За попередніми даними, ніхто не постраждав.

Чернігів: у житловий будинок влучила ракета, є влучання у дитсадок та магазин
Фото: скріншот

О 02:45 у понеділок у житловий будинок в центрі Чернігова влучила ракета. Про це повідомляє Держспецзв'язок. В будинку зайнялася пожежа, горять два нижніх поверхи. Кількість травмованих наразі не відома. Інформація оновлюється.

Оновлення: Унаслідок пожежі, яка сталася у житловому будинку в центрі Чернігова, постраждала одна жінка. Про це сказав Суспільному речник ДСНС в області Олександр Івченко. За його словами, травми у жінки незначні, пожежа ліквідована.

Оновлення станом на 6:00. За даними ДСНС, боєприпас влучив у фундамент п’ятиповерхового житлового будинку по вул. Реміснича, 55 з подальшим загорянням двох квартир на першому та другому поверсі. Пожежа ліквідована підрозділом ДСНС.

Також боєприпас влучив в будівлю магазину на центральному ринку по вул. Ринкова, 1. Пожежа ліквідована підрозділом ДСНС на площі 70 м. кв.

Окрім того, відбулося влучення боєприпасу у будівлю дитячого садка по вул. Реміснича, 53 з подальшим загоранням. Підрозділи ДСНС поки що не можуть приступити до гасіння у зв’язку з продовженням обстрілів.

За попередніми даними, загиблих та постраждалих немає.

Зазначається, що ворог періодично здійснює обстріли з певним інтервалом в одну точку, можливо пристрілювання по радіотелецентру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram