ГоловнаСуспільствоЖиття

Кращі знижки на лазерну епіляцію в Києві

Кращі знижки на лазерну епіляцію в Києві

Бути бездоганно красивою та доглянутою тепер просто. Теперішні технології в області косметології та вигідні акції, роблять послуги б'юті-майстрів доступними для всіх. Де знайти кращі знижки на лазерну епіляцію в Києві - розглянемо в цьому огляді.

Краса вимагає лише трохи вільного часу, щоб знайти та відвідати гарне місце. Різноманітні ціни на епіляцію пропонують багато закладів столиці. Варто лише вибирати актуальне та оптимальне місце в Києві. Ми порівняли пропозиції, рівень обслуговування трьох відомих салонів столиці, які надають послуги з видалення небажаної волосистості лазерним методом.

EpiLaser

Пропонує вигідні знижки на найсучаснішу тріо кластерну епіляцію 3D для всіх відвідувачів. Гібридна 3D технологія на сьогоднішній день є найбільш передовою, так як вона підходить для темного та світлого волосся, а також безпечна на засмаглій шкірі. На комплекси для нових клієнтів діє знижка до 50%, а також до 40% для постійних відвідувачів.

Вибрати можна один з трьох філій в Києві, зручно розташованих поблизу міського транспорту. Графік роботи дозволяє провести сеанс в зручний час. У мережі студій ЕпіЛазер - лазерна епіляція в Києві на вищому професійному рівні, тепле та уважне ставлення до кожного клієнта в поєднанні з високим ступенем кваліфікації майстрів. Їх перевага в комплексному та вузькоспрямованому вирішенні задачі. Концентрація на одній області естетичної косметології, а не на десятці різних напрямків, дозволяє виконувати епіляцію максимально якісно і професійно. Тут ультрасучасні і високотехнологічні апарати для безболісної та ефективної обробки всіх типів волосся на будь-якій шкірі. ЕпіЛазер - це більше ніж студія, це сучасний підхід по догляду за своїм тілом, що дозволяє відкрити абсолютно нові сторони жіночої краси.

Laserhouse

Філії в різних районах Києва, команда майстрів різної кваліфікації, класичні та традиційні методики - все це тут. Під кінець літнього сезону оголошено ряд акцій. Для новачків на лазерну епіляцію знижка 30% (ноги, бікіні). За відгуки в популярній соцмережі Інстаграм теж дають бонус. Ще є «Оплати наперед курс та отримай - 30%» - але скористатися, потрібно встигнути.

TK Laser

Знижка на лазерну епіляцію в розмірі від 25% до 40% надається новоспеченому гостю на різні комбінації - наприклад, зона бікіні + пахви + ноги повністю. А ще - 20% на будь-яку процедуру в салоні за кожен візит вашого чоловіка. Чи це не мотивація більше часу проводити разом? Так що якщо ще тут не були - саме час протестувати заклад і порекомендувати подругам. Отримати бонус та записатися на візит зручно прямо на їхньому сайті.

Сьогодні якісна лазерна епіляція без болю і надовго - не розкіш, а необхідна та корисна процедура, що підвищує рівень комфорту та якість життя кожної жінки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram