ГоловнаСуспільствоПодії

У Кіровоградській області військовий МАЗ в’їхав у бригаду дорожників, двоє загиблих (оновлено)

Ще одна людина в лікарні. Водія-військовослужбовця заарештовано.

У Кіровоградській області військова вантажівка МАЗ в’їхала в каток, яким дорожники укладали асфальт. Внаслідок аварії двоє дорожників загинули.

Фото: dozor.kr.ua

Інцидент стався 26 листопада неподалік села Вільшанка у Новоархангельському районі, де шляховики ремонтували покриття на трасі Стрий-Тернопіль-Кропивницький. Внслідок удару вантажівка перекинулася.

Внаслідок аварії один дорожник загинув на місці, другий - помер у "швидкій". Ще двох із важкими травмами госпіталізували, передає ТСН.

Місцевий сайт "Дозор" з посиланням на поліцію повідомив про одного госпіталізованого. Загибель двох дорожників у поліції підтвердили.

Фото: dozor.kr.ua

Причина зіткнення невідома, її повинна встановити поліція.

Оновлення. У Спеціалізованій прокуратурі у військовій та оборонній сфері Південного регіону, яка досліджує обставини смертельного зіткнення військового МАЗу з асфальтоукладачем у Кіровоградській області, уточнили, що внаслідок ДТП травмовано одну людину. За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження.

"Попередньо встановлено, що водій МАЗ 6317, військовослужбовець однієї з військових частин ЗС України, не обравши безпечного інтервалу, допустив зіткнення з асфальтоукладачем VÖGELE та наїзд на трьох громадян, які здійснювали ремонтні роботи з укладення асфальтного покриття проїзної частини дороги. В результаті ДТП двоє потерпілих загинули, одного з тілесними ушкодженнями ушпиталили до Маловисківської центральної районної лікарні", - сказано в повідомленні.

Фото: facebook.com/vppru

Наразі військовослужбовця-водія заарештовано, з’ясовуються усі обставини пригоди, вирішується питання про призначення необхідних експертиз.

Крім того, готується повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі слідчого управління Головного управління Нацполіції в Кіровоградській області.

Як повідомляли, у Васильківському районі на трасі "Київ - Одеса" автомобіль наїхав на робітників, які наносили розмітку. Один працівник дорожньої служби загинув, чотирьох травмовано.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram