ГоловнаСуспільствоВійна

У Донецьку колишнього полоненого Григорія Сінченка знову захопили окупанти

Це вже третій раз, коли бойовики беруть його в заручники.

У Донецьку колишнього полоненого Григорія Сінченка знову захопили окупанти
Фото: radiosvoboda.org

Григорій Сінченко, який втік з ізолятора тимчасового тримання (ІТТ) окупантів, знову потрапив у полон у Донецьку. Про це повідомила його мама, Тетяна Гулевська, передає "Радіо Донбас Реалії". Це вже третій раз, коли хлопець потрапив у полон.

"Григорія схопили в понеділок, 29 червня. Таку інформацію надав наш адвокат, який знаходиться в Донецьку. За його даними, мого сина зараз тримають на території місцевого ІТТ, але точної інформації про його місцезнаходження немає", – повідомила вона.

Вона додала, що тиждень тому окупанти затримали сестру Григорія Ольгу. Її допитували, намагаючись дізнатися інформацію про брата.

"Ми переживали, що Григорія могли навіть вбити. Але він дивом втік. Кілька разів дзвонив мені – просив допомогти з поверненням на мирну частину країни. 30 червня йому повинні були передати речі, необхідні для повернення, але сина напередодні знову схопили. Ми боїмося, що йому загрожує фізична розправа й чергові тортури", – заявила Гулевська.

Нагадаємо, що перший раз Сінченко потрапив у полон ще у 2016 році. Його звільнили під час обміну в грудні 2017 р. Хлопець розповів, що його жорстоко катували та били до втрати свідомості.

Вдруге він потрапив у полон у жовтні 2019 р. У травні проросійські бойовики повідомили, що йому вдалося втекти. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram