ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

В академії СБУ зафіксували спалах COVID-19

Коронавірус заніс один з курсантів після спілкування з родичами.

В академії СБУ зафіксували спалах COVID-19
Фото: academy.ssu.gov.ua

У Національній академії Служби безпеки України зафіксували спалах коронавірусної хвороби COVID-19, пише "Інтерфакс-Україна" з посиланням на пресцентр СБУ.

"Уперше інфекція була діагностована в одного з них [курсантів] після спілкування з родичами. У курсантів, які контактували з хворим, також виявлено вірус СOVID-19. Усі вони ізольовані", - повідомили в СБУ.

Стан здоров'я пацієнтів задовільний, перебіг хвороби у всіх курсантів легкий.

"Вони перебувають під цілодобовим контролем. За потреби проводять додаткові лабораторні та інструментальні обстеження. Жодного випадку ускладненого перебігу хвороби не зафіксовано", - розповіли в СБУ.

Усім іншим курсантам проводять додаткове тестування. Зараз вони на обсервації.

"Ситуація під контролем керівництва Служби. Дотримання вимог обсервації і постійний медичний моніторинг забезпечують фахівці Військово-медичного управління СБУ. В Академії посилено контроль за дотриманням маскового режиму, соціального дистанціювання, проводять безконтактний температурний скринінг, дезінфекцію та бактерицидне опромінення приміщень", - додали в СБ України.

Видання "Апостроф" з посиланням на повідомлення в соціальних мережах пише, що COVID-19 виявили у 27 осіб.

Нагадаємо, що за 18 червня в Києві лабораторно підтвердили коронавірусну інфекцію в 92 осіб. Серед хворих було 37 чоловіків і 49 жінок (решта - діти).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram