ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Кабмін оприлюднив рейтинг ОДА щодо виконання заходів в боротьбі з COVID-19

Найгірша ситуація у Львівській області.

Фото: Кабінет Міністрів

Кабінет Міністрів опублікував рейтинг обласних держадміністрацій за результатами їхньої перевірки на предмет виконання рішень уряду в боротьбі з COVID-19.

Усі області оцінювали за п'ятибальною шкалою в семи показниках. Моніторинг вівся на предмет виконання доручень щодо дотримання режиму в'їзду-виїзду з областей, ситуації із забезпеченням обсервації, виплати зарплат медикам, соціального захисту під час карантину. Про це повідомили в пресслужбі уряду.

Також моніторили виконання рішень прем'єр-міністра Дениса Шмигаль щодо відповідності рішень місцевої комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій із рішенням Державної комісії й регіональних комісій, організацію та проведення дезінфекції в регіонах, забезпечення ПЛР-тестування. Максимально кожна область могла отримати 35 балів.

Луганська область отримала найвищий результат у 31 бал, Хмельницька – 27 балів, Харківська, Київська та Дніпропетровська – 25.

Найнижчі бали отримали Чернігівська, Волинська, Тернопільська – 15, Запорізька – 14, Львівська – 13.

Нагадаємо, що за 16 червня в Україні підтвердили ще 758 випадків захворювання на COVID-19. Найбільше, 155, зареєстрували у Львівській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram