ГоловнаСуспільствоПодії

У Полтаві застрелився директор обласного еколого-натуралістичного центру (оновлено)

Педагога з 30-річним стажем знайшли застреленим у власному автомобілі.

У Полтаві застрелився директор обласного еколого-натуралістичного центру (оновлено)
Виталий Беднина
Фото: poltava.to

У Полтаві в середу ввечері, 27 травня, у власному автомобілі Hyundai знайшли мертвим 56-річного директора Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру Віталія Бедніна.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Видання "Полтавщина" з посиланням на джерела повідомило, що чоловік застрелився з зареєстрованої дрібнокаліберної гвинтівки. На місці події знайдено записку, в якій він написав коди до банківських карток, попросив пробачення і попрощався.

Оновлення. У поліції області підтвердили інформацію про подію.

"Учора близько 20:15 надійшло повідомлення від перехожого про тіло чоловіка в автомобілі на вул. Івана Мазепи. Під час огляду автомобіля Hyundai Santa Fe поліція виявила тіло полтавця, 1964 року народження, без ознак життя. З місця події вилучили зброю, з якої, ймовірно, було здійснено смертельний постріл", - ідеться в повідомленні.

За цим фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу.

Віталій Бедніна очолював Полтавський обласний ЕНЦ з 1994 року і мав 30 років педагогічного стажу. Очолював Полтавське відділення Міжнародної асоціації позашкільної освіти.

У грудні 2019 року він став лауреатом щорічної премії Верховної Ради.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram