ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі сталося 16 обстрілів, одного бійця поранили

По позиціях неподалік Водяного противник випустив 46 мін з 82 мм міномета.

На Донбасі сталося 16 обстрілів, одного бійця поранили
Пророссийские боевики на оккупированной части Донбасса
Фото: EPA/UPG

У суботу, 25 квітня, в зоні бойових дій на Донбасі збройні формування Росії 16 разів порушили режим припинення вогню, в результаті чого один український військовий отримав поранення. Про це йдеться в ранковому зведенні штабу ООС.

Бойовики тричі обстріляли наших захисників у районі Авдіївки, випустивши 12 мін 120-го калібру і дев'ять мін з 82 мм мінометів, а також вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Підрозділи Об'єднаних сил неподалік Павлополя, Широкиного, Старогнатівки, Опитного і Водяного противник обстрілював з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Поруч з Лебединським зафіксували ворожий вогонь з автоматичного станкового гранатомета, а неподалік населеного пункту Піски з станкового протитанкового гранатомета.

З настанням темряви ворог випустив 24 міни 120 калібру по околицях Широкиного, а по наших позиціях неподалік Водяного застосував 82 мм міномети - 46 мін.

З 120 мм мінометів бойовики обстріляли наших військовослужбовців біля Новоолександрівки і Попасної, використавши 29 мін, а з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів вели вогонь по наших позиціях поруч з Оріховим.

Опорні пункти Об'єднаних сил поруч з Кримським окупанти обстрілювали з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У штабі зазначили, що злочинні і нахабні дії російських окупантів уздовж лінії розмежування на Донбасі безкарними не залишилися - вогнем зі штатної зброї підрозділи Об'єднаних сил придушили ворожу активність.

За даними розвідки Об'єднаних сил, 25 квітня українські військовослужбовці, які вели оборонні дії, знищили чотирьох окупантів і ще п'ятьох поранили.

Нагадаємо, 24 квітня збройні формування Російської Федерації 10 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил на Донбасі, в результаті чого поранення отримали двоє українських військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram