ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві чоловік напав на поліцейського і прострілив йому ноги

Правоохоронця госпіталізували з вогнепальними пораненнями.

У Києві чоловік напав на поліцейського і прострілив йому ноги
Фото: https://www.npu.gov.ua

У Києві затримали зловмисника, який побив поліцейського і прострілив йому ноги. Про це 25 квітня повідомили в Національній поліції.

"Повертаючись додому зі служби співробітник карного розшуку Оболонського управління поліції помітив підозрілого чоловіка на парковці. Правоохоронець вирішив простежити за незнайомцем, що пізніше спричинило конфлікту між ними", - йдеться в повідомленні.

Зловмисник помітив, що за ним спостерігають, і почав погрожувати.

"Після того, як оперативник пред'явив посвідчення співробітника поліції, зловмисник вдарив його в обличчя і почав тікати. Поліцейський побіг за зловмисником і наздогнав його на вулиці Вишгородській, де між ними почалася бійка", - розповіли в поліції.

Зазначається, що під час бійки порушник дістав зброю і зробив чотири постріли в бік поліцейського. Постраждалого правоохоронця з вогнепальними пораненнями ніг терміново госпіталізували.

Зловмисником виявився 28-річний чоловік. Його затримали. Слідчі вилучили у нього пристрій для відстрілу гумових куль.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 348 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Фото: https://www.npu.gov.ua

Фото: https://www.npu.gov.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram