ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 10 разів обстріляли позиції ЗСУ в суботу

Утрат серед військовослужбовців немає.

Бойовики 10 разів обстріляли позиції ЗСУ в суботу
Фото: facebook/Операція об'єднаних сил

Від початку доби російсько-окупаційні війська 10 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців на Донбасі. Утрат серед ЗСУ немає.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"Окупанти застосовували міномети калібру 120 мм і 82 мм, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Наші підрозділи діяли адекватно обстановці і вживали необхідних заходів з придушення вогневих засобів противника. Прицільним вогнем Об'єднані сили рішуче припиняли всі провокації ворога", - йдеться у вечірньому зведенні.

Переважну більшість обстрілів зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": вранці бойовики тричі обстріляли позиції ЗСУ в районі Авдіївки, випустивши 12 мін 120-го калібру і 9 мін з 82 мм мінометів, а також вели вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У районі Павлополя, Широкиного і Старогнатівки обстріляли бійців ООС із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Біля Опитного - застосовували гранатомети.

"Українські військовослужбовці чітко дали зрозуміти загарбникам, що такі злочинні дії без відповіді не залишаться. Прицільним вогнем наші захисники змусили окупантів згорнути свою активність", - запевнили в штабі.

У районі відповідальності угруповання "Північ" бойовики обстріляли позиції ЗСУ поблизу Новоолександрівки і Попасної, а з гранатометів і великокаліберних кулеметів вели вогонь по опорних пунктах у районі Оріхового. 

Нагадаємо, у п'ятницю, 24 квітня, збройні формування Російської Федерації 10 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил на Донбасі, внаслідок чого поранення дістали двоє українських військових.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram