ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби бойовики тричі обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Втрат серед військовослужбовців немає.

З початку доби бойовики тричі обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: Олена Максименко

З початку доби російсько-окупаційні війська тричі порушили режим припинення вогню в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі. Під час обстрілів жоден український військовослужбовець не постраждав.

Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"Протягом 17 квітня збройні формування Російської Федерації тричі порушили режим припинення вогню. На свої збройні провокації противник отримав адекватну відповідь від українських воїнів. Усі ворожі обстріли зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", - йдеться в повідомленні.

У районі населеного пункту Опитне бойовики застосовували автоматичні станкові гранатомети, а поруч з Гнутовим обстріляли українські позиції зі станкових протитанкових гранатометів і кулеметів великого калібру. Також для провокацій українських підрозділів, які тримають оборону біля Старогнатівки, ворог використовував великокаліберні кулемети.

"Втрат серед наших захисників в результаті ворожих обстрілів немає. Українські військові продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись водночас умов припинення вогню, і готові негайно реагувати на можливі загрози з будь-яких напрямків", - наголосили у штабі.

Нагадаємо, за минулу добу у зоні ООС стався один обстріл, втрат серед українських військових не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram