ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві правоохоронці викрили схему збуту наркотиків на території військової частини

Військовим продавали канабіс і амфетамін.

Слідчі ДБР спільно з прокурорами Офісу генпрокурора й оперативниками поліції розкрили схему збуту наркотиків і психотропних речовин на території однієї з військових частин Києва (ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України).

За попередньою інформацією, військові, діючи спільно з цивільними особами, налагодили схему збуту наркотичних речовин амфетаміну та канабісу на території в/ч. Про це повідомили в пресслужбі ДБР

"Під час досудового розслідування правоохоронці задокументували неодноразові факти реалізації наркотичних і психотропних речовин за участю військовослужбовців", - ідеться в повідомленні. 

Фото: dbr.gov.ua

Під час обшуків за місцями проживання та в службових приміщеннях причетних осіб виявили речовину, схожу на амфетамін. Окрім цього, під час спроби продажу військовому наркотичної речовини затримано організатора схем. 

Фото: dbr.gov.ua

Вирішується питання про повідомлення про підозру учасникам протиправної схем і обрання їм запобіжних заходів. У разі доведення провини, зловмисникам загрожує від шести до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, у квітні 2019 року в Одеській області викрили схему розповсюдження наркотиків серед прикордонників, у результаті вживання яких помер військовослужбовець.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram